ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ

Το ασιατικό χάντικαπ έχει μεγάλη αξία για τον παίκτη και είναι λιγότερο ριψοκίνδυνο από τον παραδοσιακό «1-Χ-2» τύπο στοιχηματισμού. Σε αυτού του είδους το στοίχημα, θεωρητικά κάθε ομάδα έχει τις ίδιες πιθανότητες νίκης. Πρέπει να επιλέξετε είτε ότι το φαβορί θα υπερκεράσει το χάντικαπ, είτε κάνοντας χρήση του χάντικαπ να κοντράρετε το φαβορί. Tα πρακτορεία στοιχήματος έχουν αρκετά διαφορετικές αποδόσεις και ποσοστά μεταξύ τους και το κέρδος τους σε αυτού του είδους τα στοιχήματα είναι μικρότερο από ότι θα ήταν για ένα απλό στοίχημα με την ισοπαλία να συμπεριλαμβάνεται στα αποδεκτά αποτε
λέσματα.

Χάντικαπ (0)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα. Αν λήξει ισόπαλος (0 γκολ διαφοράς), σας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας.

Χάντικαπ (+0.25)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα. Αν λήξει ισόπαλος, το στοίχημα σας χωρίζεται στη μέση. Το μισό θεωρείται κερδοφόρο, ενώ το άλλο μισό θεωρείται ισόπαλο και σας επιστρέφεται το ποντάρισμα του.

Χάντικαπ (+0.50)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας αναδειχθεί ισόπαλη ή κερδίσει τον αγώνα.

Χάντικαπ (+0.75)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας αναδειχθεί ισόπαλη ή κερδίσει τον αγώνα. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, χάνετε το 50% του πονταρίσματος σας.

Χάντικαπ (+1)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας αναδειχθεί ισόπαλη ή κερδίσει τον αγώνα. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας.

Χάντικαπ (+1.25)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας αναδειχθεί ισόπαλη η κερδίσει τον αγώνα. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, το στοίχημα σας χωρίζεται στη μέση. Το μισό θεωρείται κερδοφόρο, ενώ το άλλο μισό θεωρείται ισόπαλο και σας επιστρέφεται το ποντάρισμα του.

Χάντικαπ (+1.5)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει, αναδειχθεί ισόπαλη ή χάσει τον αγώνα με ένα γκολ διαφορά.
Χάντικαπ (+1.75)
Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει, αναδειχθεί ισόπαλη ή χάσει τον αγώνα με ένα γκολ διαφορά. Αν χάσει με 2 γκολ διαφορά, χάνετε το 50% του πονταρίσματος σας.

Χάντικαπ (+2)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει, αναδειχθεί ισόπαλη ή χάσει τον αγώνα με ένα γκολ διαφορά. Αν χάσει με δύο γκολ διαφορά, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας.

Χάντικαπ (+2.25)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει, αναδειχθεί ισόπαλη ή χάσει τον αγώνα με ένα γκολ διαφορά. Αν χάσει με δύο γκολ διαφορά, το στοίχημα σας χωρίζεται στη μέση. Το μισό θεωρείται κερδοφόρο, ενώ το άλλο μισό θεωρείται ισόπαλο και σας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας.

Χάντικαπ (+2.5)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει, αναδειχθεί ισόπαλη ή χάσει τον αγώνα με διαφορά μικρότερη των 3 γκολ.

Χάντικαπ (-0.25)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά ενός ή περισσότερων γκολ. Αν αναδειχθεί ισόπαλη, χάνετε το 50% του πονταρίσματος σας.

Χάντικαπ (-0.5)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα.

Χάντικαπ (-0.75)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει το ματς με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το στοίχημα σας χωρίζεται στη μέση. Το μισό θεωρείται κερδοφόρο, ενώ το άλλο μισό θεωρείται ισόπαλο και σας επιστρέφεται το ποντάρισμα του.

Χάντικαπ (-1)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας.

Χάντικαπ (-1.25)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει το ματς με διαφορά 2 ή περισσότερων γκολ. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, χάνετε το 50% του πονταρίσματος σας.

Χάντικαπ (-1.50)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ.

Χάντικαπ (-1.75)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά τριών ή περισσότερων γκολ. Αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, το στοίχημα σας χωρίζεται στη μέση. Το μισό θεωρείται κερδοφόρο, ενώ το άλλο μισό θεωρείται ισόπαλο και σας επιστρέφεται το ποντάρισμα του.
Χάντικαπ (-2)
Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά τριών ή περισσότερων γκολ. Αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, σας επιστρέφεται το ποντάρισμα σας.

Χάντικαπ (-2.25)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά τριών ή περισσότερων γκολ. Αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, χάνετε το 50% του πονταρίσματος σας.

Χάντικαπ (-2.50)

Κερδίζετε αν η ομάδα σας κερδίσει τον αγώνα με διαφορά τριών ή περισσότερων γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου